Ігровий автомат Zombirthday грати онлайн

На такій вечірці на честь дня народження ви ще достеменно не бували. Вибравши ігровий онлайн-автомат Zombirthday від виробника Playson, ви зможете креативно та з азартом відпочити в компанії зомбі, що зібралися у сюжеті цієї гри.

Игровой автомат Zombirthday

Виявляється, вони теж люблять відпочивати, пригощаючись тортом та делікатесами, розпаковуючи подарунки та прикрашаючи приміщення. Щоправда, ставляться вони до всього цього, м’яко кажучи, незвичайно, з властивими зомбі особливостями. Вам потрібно не розгубитися та захопити ініціативу у свої руки. Тоді зомбі влаштують вечірку на вашу честь і подарують подарунки-виграші вам. Зомбі теж бувають щедрі та прихильні до цілеспрямованих гравців, які готові ризикувати.

Оформлення автомата Zombirthday

Оформлення автомат очікуване. Багато темних кольорів, незвичайних символів за кадром лунають характерні звуки. У осередках барабанів — незвичайні ігрові символи, що вписуються в сюжет. Тут є торт у формі людського мозку, презентація страви з черепа, по знаках стікає кров. Моторошні картинки не страх наганяють, а готові обертатися, приносячи вам виплати за успішні комбінації.

zombirthday автомат

У світі зомбі все керується спеціальними кнопками. Внизу, злегка підсвічена свічками, що горять, розташовується панель управління. Влаштована вона за стандартами Playson. Все просто, з першого погляду: розбереться кожен гравець, незалежно від досвіду. У вас під рукою — кнопки, що керують функціями гри. За допомогою MAX BET ви зможете зупинити свій вибір на максимально можливій у грі ставці, а з BET — відрегулювати інші варіанти ставки, що пропонуються в грі.

Якщо натиснути на AUTOPLAY, барабани почнуть обертатися в авто режимі. Кнопка SPIN дає старт одноразовому, у ручному етапі запущеному обертанню барабанів.

zombirthday правила автомата

PAYTABLE— це довідковий відділ гри, де надано інформацію щодо правил гри, властивостей символів та їх коефіцієнтів. Кнопка LINES допомагає скоригувати кількість ліній у раунді. GAMBLE активна тільки відразу після виграшу — в цей момент вона відкриває вхід до ризику гри.

Основна гра День Народження Зомбі

У онлайн-автомата Zombirthday класична конструкція: п’ять барабанів та десять ігрових ліній. На початку гри потрібно визначити, скільки ліній приймуть ваші ставки і зробити вибір за допомогою LINES. Наступний крок – заявка на ставку. Її розкид — від 1 до 20 кредитів. Претендувати на головний виграш – Х9000 – можна тільки в тому випадку, якщо кліком по MAX BET вибрано максимальну ставку.

Найбільша виплата у грі призначена за п’ять символів іменинника у ковпаку на лінії (за найвищої ставки). Цей же символ має властивості дикого знака. Він здатний замінювати будь-які (але не скаттер) зображення в неповних комбінаціях, перетворюючи їх на виграшні, при цьому подвоюючи закріплений за поєднанням коефіцієнт.

Скаттер-символ – це дівчина-зомбі. Вона з’являється, як і належить розкиданому символу, будь-де екрану. Може самостійно утворювати виграшні поєднання. Крім призу, успішна комбінація зі скаттер-символів дасть вам можливість зазнати успіху в 15 безкоштовних обертаннях. Ставка в них робиться за рахунок казино та прирівнюється до останньої ставки в оплаченому раунді.

Ризик-гра

Після успішного обертання на панелі керування активується кнопка GAMBLE – це ваш шанс збільшити вдвічі суму, виграну у спині. Зміст гри традиційно — потрібно вгадати колір пропонованої карти. Правильно зроблений вибір збільшує ставку вдвічі і дозволяє грати в ризик-режимі далі. Невдача у виборі обернеться втратою ставки та виходом із ризик-гри.