Європейська рулетка — Roulette European грати онлайн

Європейська рулетка відома також у світі азартних гравців як рулетка на одне зеро. Істотних відмінностей від інших видів рулетки немає крім того, що в ній присутній один сектор zero і немає сектор 00. Ігрове колесо розділене на 37 номерів, рівномірно розділених на два кольори: чорний і червоний.

Сама суть гри в рулетку не змінилася: гравці роблять ставки, дилер запускає кульку в колесо і після зупинки кульки оголошує виграшний номер і розподіляє віртуальні кошти.

Інтерфейсєвропейській рулетцівиконанийв стриманому та всучасномустилі. Для початку гри визначтеся зі ставкою і помістіть фішку на ігрове поле.

Види ставок у Європейській рулетці

1. Ставка однією позицію
Ігрові фішки ставляться на одне однина. При цьому кількість поставлених фішок необмежена.Коэффициент выплат при этом составляет 35:1.

2. Ставка на две позиции

Ігрові фішки ставляться на лінію, що розділяє два номери.Коефіцієнт виплат у своїй становить 17:1.

3. Стріт ставка – або ставка на 3 ігрові позиції
Фішки ставляться на роздільну лінію трьох чисел.Коэффициент выплат при этом составляет 11:1.

4. Хрест ставка
Фішки розміщуються на розподільчих лініях чотирьох ліній.Коэффициент выплат при этом составляет 8:1.

Коефіцієнт виплат у своїй становить 5:1.

7. Червоне-Чорне
Ігрові фішки розподіляються на всі номери чорного або червоного кольору.Коэффициент выплат при этом составляет 1:1.

8. Четные – нечетные

Ігрові фішки розподіляються на всі номери парні або непарні (на вибір).Коефіцієнт виплат у своїй становить 1:1.

Також Вам буде цікаво дізнатися про деякі інші правила Європейської рулетки

Правило En Prison Якщо випало зеро, а ви грали на будь-яку ставку з коефіцієнтом виплат 1:1, то ваші ставки не пропадають, а залишаються на полі до наступного ходу. Якщо зеро випадете ще й вдруге (що малоймовірно), то ставка програє.

Правило La Partage Якщо випало зеро, а ви грали на будь-яку ставку з коефіцієнтом виплат 1:1, то ви втрачаєте половину своєї ставки. При наступному випаданні зерна ви втрачаєте всю ставку.

Варто зауважити, що додаткові правила не завжди включені? тому про їх наявність варто дізнаватись заздалегідь у тому інтернет казино де ви граєте. Кожен азартний гравець може спробувати свої сили у безоплатній грі і без реєстрації, а потім вже почати грати на реальні гроші. Новачки та досвідчені гравці мають рівні шанси на виграш у Roulette european. Використовуйте свій шанс!

Exit mobile version