Ігровий автомат Minotaurus

minotaurus

Давньогрецькі міфи сповнені найцікавіших персонажів. Як правило, кожен з них мав незвичайну силу і брав участь у найдивовижніших пригодах. Однією з найвідоміших істот, що мешкають на сторінках книг з міфами, є Мінотавр. Саме на його честь компанія Endorphina створила сюжетний ігровий автомат Minotaurus.

Гравцям ігрового автоматаМінотавр пропонується поринути у світ, у кортом люди вірять у богів, а в затишних куточках планети живуть дивовижні міфічні звірі. На учасників гри чекає гарний візуальний ряд, досить непогані технічні характеристики, і, звичайно ж, безліч виграшів.

Безкоштовна гра на автоматі Мінотавр

Графіка в автоматі Мінотавр якісна та барвиста. Не дивлячись на темну приглушену кольорову гаму, картинка вийшла цілком насиченою та деталізованою. Доповнюватиме графіку музичний супровід, завдання якого полягає в тому, щоб підкреслити основні ігрові моменти, внести динаміку та реалістичність. Конфігурація головного екрану виконана за простою класичною схемою, завдяки чому гравці зможуть швидко освоїти слот.

Центральне положення на екрані займе поле розважального процесу. Воно характеризується стандартною 5-барабанною структурою та наявністю 10 активних ліній. Останні відзначені індивідуальними маркерами на периферії поля. Це маркування спрацьовує в момент формування виграшів, допомагаючи відобразити положення лінії, що зіграла. Налаштування всіх основних параметрів цього слоту проводять за допомогою панелі керування. Вона знайшла своє місце в нижній частині екрану та включила до свого складу кілька спеціальних клавіш. Кнопки відповідатимуть за ставку, запуск обертань тощо. Також слот має додатковий розділ з основною інформацією про символи та коефіцієнти.

Вся символіка автомата Minotaurus характеризується відмінним візуальним виконанням та наявністю спеціальних виплатних коефіцієнтів. Такі коефіцієнти є індивідуальними та відповідають за формування призових виплат. Великий бик мінотавр виступає у ролі вайлда. Він може розширюватися на весь барабан та замінювати решту символіки.

Крім усього іншого, саме вайлд є активатором бонусів в онлайн казино — фрі-спінів. Такі обертання здійснюються з допомогою розважального закладу. Також у момент фрі-спінів у дію приходять додаткові множники прогресивного типу. Вони можуть зростати нескінченно, ніж порадують всіх гравців.

Exit mobile version