Ігровий автомат Wonky Wabbits грати онлайн

Игровой автомат Wonky Wabbits

Які з тварин наймиліші та найсимпатичніші? Сперечатися можна нескінченно довго, вдаючись у дискусії і ведучи незаперечну полеміку. Але не варто забувати, що існує безліч чудових і чудових тварин. У Wonky Wabbits мова піде про маленьких та веселих кроликів.

Компанія Netend, випускаючи цікаву та якісну продукцію у світі ігрових автоматів, вирішила акцентувати увагу на чудовому кролику, веселому і трохи навіженому, з яким разом належить вирушити назустріч пригодам. Ігровий автомат Wonky Wabbits пересичений гарною та якісною анімацією. Ігрові символи в ньому — всілякі овочі, причому ганчір’яні. А сама дія гри відбувається на цікавому тлі зеленого поля та гір із засніженими верхівками.

Особливості автомата Кролик


Милий та гарний ігровий слот має п’ятнадцять фіксованих ліній, до того ж із двосторонньою віддачею. Разом із цим передбачено п’ять вертикальних ліній, що виступають у вигляді ігрових барабанів. Слот Wonky Wabbits готовий тішити гравця наявністю приємних бонусних символів з безліччю цікавих поворотів самої гри. Серед чудових нестандартних ігрових постатей виділяється дикий символ.

Дикий символ: буквене позначення Wild на фіолетовому фоні. Коли на полі з’являється дикий символ, спрацьовує анімація, яка перетворює будь-яку ігрову фігуру на ще один дикий символ. Виглядає видовище досить кумедно, так як при перетворенні на дикий символ з’являється кролик, який поїдає фігуру, що замінюється, і стає на її місце. А в той момент, коли на полі з’являються два дикі символи, шанси на перемогу збільшуються.

Перед тим, як вирушить разом із кроликом назустріч веселим пригодам, варто натиснути на іконку з літерою I. У ній гравець знайде море корисної інформації про те, як шикуються ігрові лінії в цій грі. Також надано таблицю виплат, до якої також варто заглянути.

Як почати гру в автомат Кролика

У представленій грі кількість ліній фіксована, тому збудувати їх неможливо. Є функція Дост. Монети. Керуючись стрілками біля цієї функції, варто визначитись із номіналом монети, яку гравець надалі поставить на лінію. А для того, щоб зробити саму ставку на ігрову лінію, достатньо натиснути на зелені стрілки біля Рівень. Таким чином, вона регулюється від меншого до більшого, залежно від того, яку ставку хоче зробити гравець. І нарешті, коли зі ставками все ясно, використовуючи зелену круглу кнопку зі стрілками, починається гра.

Для того, щоб зробити максимальну ставку, не заморочуючись виставленням кожного параметра в грі, використовується кнопка Макс. Ставка. Функція досить корисна, якщо у гравця є досвід, і він усвідомлює, що максимальну ставку робити цікавіше, оскільки ризиковано.

Ігровий слот Wonky Wabbits передбачає наявність гри в автоматичному режимі. Щоб перейти в цей режим, натисніть на зелену кнопку Авто Гра. На поле вискочить таблиця, в якій можна виставити параметри гри і визначитися з кількістю автоігор (від 10 до 1000).

У крайньому лівому куті стоять такі функції як: параметри, звук, правила і Auto. Auto також запускає автогра, описану вище. Правила допоможуть гравцеві дізнатися про ігровий автомат докладніше. Натиснувши на іконку зі звуком, супровідні звуки можна увімкнути, вимкнути або відрегулювати для себе гучність. Кнопка з параметрами допоможе визначитися, з якістю картинки, наявністю звуку та звукових ефектів, та багатьом іншим. Дуже корисна функція, якщо гаджет, на якому відбувається гра, не є особливо продуктивним.

Exit mobile version