Ігровий автомат Wall Streat Fever грати онлайн

Представляємо Вам азартний автомат онлайн Wall streat fever, розроблений компанією Плейтек. Ви потрапите на фінансово жваву вулицю Америки – Волл Стріт.

Гра розвивається на 5 барабанах і 5 ліній виплат – він забезпечить вам цікаву гру з шансами на перемогу. З першого погляду здається, що Wall streat fever простий типовий ігровий автомат, в якому немає родзинки, але повірте це не так. В автоматі, крім стандартних символів, які характеризують гроші, гонитву за американською мрією, ви побачите дикі та скеттер символи.

Компанія Плейтек вносить і сюрпризи в ігровий автомат, вставляючи сюди призові раунди, коли гравець без втрати коштів продовжує крутити барабани і виграє чисті гроші. На ігровому порталі онлайн, ви матимете можливість зіграти в Wall streat feverбезкоштовно і без проходження обов’язкової процедури реєстрації. Якщо у вас з’явилося непереборне бажання зіграти на гроші, то вам потрібно ознайомитися з Диким символом у грі Wall streat fever. У нього є рідкісна здатність, якщо він випаде з виграшною комбінацією, то він замінить символ якого не вистачає для серйозного виграшу. Сама вулиця Волл Стріт і є заповітним символом, який чекають побачити на своїх екранах кожен азартний гравець. Графік біржових котирувань відкриє бонусний рівень.

Приводом, щоб грати на гроші є джек-пот який можна виграти у будь-який момент. Якщо у вас буде 5 самолів поспіль Волл Стрітт то ви щасливий володар головного призу в грі. Якщо ви хочете грати безкоштовно і без реєстрації в Wall streat fever, то не витрачайте час на роздуми, натискайте старт і грайте в цей відеослот оналайн.

На перший погляд, вам здасться, що це складна гра для фінансових аналітиків, але це не так. У неї може грати кожен і кожен має можливість виграти.

Exit mobile version