Ігровий автомат Victorious грати онлайн

Виробник Net Entertainment має у своєму послужному списку сотні якісних та ексклюзивних відео слотів. Одним із таких творінь став онлайн автомат Victorious. Він відправить гравця на десятки століть тому за правління великого Юлія Цезаря. Гравець зможе на власні очі побачити битви безстрашних та сміливих римлян. Мало того, відео слот здатний відкрити гравцеві досі невідомі факти з життя великих полководців і, безумовно, подати йому гідну винагороду. Вибравши для свого відпочинку даний відео слот, гравець має бути готовий до гарного настрою та приємних сюрпризів.

Особливості ігрового автомата Victorious

Дизайн автомату Victorious повністю виконаний відповідно до його тематичної спрямованості. Головне тло слота імітує підготовку до майбутнього бойового походу. Тому гравець зможе детально вивчити екіпірування римських воїнів, види їхньої зброї та багато чого іншого. Анімації на слоті з’являється дуже рідко і відволікати гравця від процесу розіграшу вона не буде. Подібне можна сказати і про ненав’язливу звукову підтримку. Даний відео слот відрізняється від інших онлайн автоматів тим, що в ньому повністю відсутні лінії, оскільки комбінації формуватимуться виходячи із запрограмованих 243 способів. Ця обставина дозволить гравцям частіше отримувати грошові виплати. Здійснювати ставки на слоті Victorious гравець має право в діапазоні від 25 до 250 кредитів.

Символи ігрового слота

Для того, щоб ставка гравця зіграла йому, необхідно дочекатися моменту, коли на сусідніх секціях барабана, починаючи з 1 лівого, зберуться схожі знаки. Всі призи на відео слоті Victorious відправляються на рахунок гравця, виходячи з таблиці виплат автомата. Заглянути в неї можна за допомогою Paytable. Серед тематичних знаків, які присутні на слоті, можна побачити Юлія Цезаря, воїнів, грифону і так далі. Не обійшлося на апараті і без звичних символів, рангом від 9 до туза.

Грифон — wild знак. У його обов’язки входить допомагати гравець, будувати виграшні ланцюжки, замінюючи, де є необхідність, символ, що бракує.

Лавровий вінок є free spins знак. Якщо 3 і більше таких символів одночасно з’являться на моніторі, гравець отримає від 15 до 25 додаткових обертань. Крім того, 3 вінки збільшать загальну ставку гравця у 5 разів, 4 у 20, а 5 у 50 разів.

Перед тим як приступити до основного раунду на відеослоті Victorious, гравцеві слід вирішити питання щодо розміру ставки. Допоможуть впоратися із цим простим завданням кнопки Рівень та Дост. монет. Якщо гравець ухвалить рішення вести розіграш по великому, йому потрібно скористатися клавішею Макс. Ставка. Барабанна установка на даному онлайн апараті може приводитися в дію двома способами.

Перший передбачає режим ручного обертання (велика зелена кнопка). Друге за допомогою активації автоматичного режиму (Авто гра). Варто зазначити, що при виборі другого варіанта, гравець повинен також вказати кількість обертань (від 10 до 1000), які зроблять системою самостійно. На жаль, на даному автоматі немає раунду на подвоєння, то на любов гравців до нього це не впливає, оскільки апарат радує їх іншими більш значущими речами.

Відеослот Victorious вигідно виділяється на тлі інших автоматів завдяки своєму оригінальному сюжету. Цінують гравці та присутність у ньому величезного вибору ставок. Також, перевагою автомата вважатимуться наявність більше 200 способів формування прибуткової комбінації. Крім того, автомат має високий рівень віддачі, який за попередніми підрахунками становить майже 96%.

Exit mobile version