Ігровий автомат Treasures of Tombs грати онлайн

Часом так хочеться відійти від звичайних речей, розслабитися і вдатися до веселого проведення часу, відкинувши всі турботи на потім. Відчути себе владикою пустель, розкрадачем гробниць, або мисливцем за скарбами. Таку можливість може надати, на перший погляд, абсолютно непримітний ігровий автомат Treasures of Tombs. Розробники з компанії Playson старанно провели час для того, щоб показати красу цього ігрового слота.

Treasures of Tombs є ігровий автомат, з чудовими ігровими фігурами, виконаними в східному стилі. Серед них і значення гральних карт з мінімальних виплат, і приголомшливі ідоли, і жуки скарабеї, і мисливця за пригодами. Красива і чудова гра, сповнена чудових яскравих кольорів. Коли осягаєш її виняткові ігрові моменти, ніби переносишся у світ, де з усіх боків чекає небезпека та захоплюючі пригоди.

Ігровий автомат дуже простий і виконаний у стандартному оформленні, тому що налічує п’ять ігрових барабанів та дев’ять ліній виплат. Увага! У грі не передбачено попередньої зупинки барабанів. Виграшна лінія бере свій початок виключно з лівого боку барабанного поля.

Символи ігрового автомата

Ігровий автомат Treasures of Tombs дуже примітний своїми ігровими подарунками. У ньому є кілька приголомшливих символів, серед яких два бонусні символи, та до того ж один із них ще й скаттер.

Бонусний скаттер: у грі виступає під виглядом Золотого ока Ра. Особливостей у постаті чимало. Наприклад, може стати заміною будь-якому ігровому символу на полі, крім бонусного. А якщо зібрати таких символів за одну прокручування барабанів три і більше, вас перенесе в бонусну гру, в якій випаде можливість покрутити барабани безкоштовно. Так як символ паралельно є символом розкиду, йому не треба шикуватися в одну з дев’яти ліній, щоб перенести гравця в бонусну гру. Він може знаходитися будь-де на полі.

Бонусний символ: золоте обличчя фараона є додатковим бонусним символом у цьому ігровому автоматі. Коли на полі їх збирається не менше трьох, гравця переносить до іншої бонусної гри. Йому дається можливість відкрити чотири скрині. Кожна скриня принесе свій виграш, який більше, який менше. Далі, коли відкрито всі скрині, з’являється дві вази. Необхідно вгадати, що заховано у вазі. Можна виграти ще один раунд із безкоштовними виграшами, а можна повернутися в основну гру. Але ризикнути варто, тому що скрині дають непоганий прибуток.

Отже, важливо спочатку визначитися з кількістю ігрових ліній на полі (1-9) кнопкою Lines. Натискаючи її, ви виставляєте необхідну кількість. Далі важливо звернути увагу на ставку на ігрову лінію. Регулювання ставки здійснюється кнопкою Bet One. Коли гравець визначився з показниками ставки на ігрову лінію та їх кількістю, може розпочати гру, скориставшись червоною кнопкою Spin. Поруч на крилі є напис Auto. Натиснувши на неї, ви переноситеся в автоматичну гру. У ній не можна виставити параметри, скільки саме прокручування вам потрібно. Спини будуть здійснюватися доти, доки ви не відключите цю функцію, ще раз натиснувши на значок з крилом.

Використовуючи кнопку Help, перед гравцем відкривається таблиця виплат за ігровими символами. Ознайомившись із нею, можна дізнатися, скільки дають ігрові символи. Відмінна гра легко і невимушено скрасить проведення часу і принесе море задоволення гравцю, оскільки її простий дизайн, гарна супроводжуюча музика, легкий інтерфейс і краса символів не змусять нудьгувати азартного гравця.

Exit mobile version