Ігровий автомат Subtopia грати онлайн

Игровой автомат Subtopia

Ігровий автомат Subtopia розкриває вельми оригінальний сюжет, в основі якого — група відважних і кмітливих вчених, які замість того, щоб нудитися в бібліотеках або лабораторіях, вирішили відправитися в авантюрну підводну подорож. Чи вдасться настільки колоритним героям за сприяння гравця знайти скарби затонулого міста?

Отже, на задньому фоні, що видніється крізь прозорі барабани, зображено підводне місто: може Атлантида, а може – секретний штаб невідомого угруповання. Загалом сюжет пропонує незвичайний простір для фантазії. Виходячи з предметів, якими забезпечені персонажі гри, які виступають як тематичні символи ігрового автомата, можна припустити, що вони спустилися під водну гладь на субмарині. Інтерфейс і окантовка ігрового поля містять зображення труб і прилеглих до них елементів, осяяних червоним свіченням і що виділяють парові виділення: ці моменти можна ототожнювати зі стилем стимпанк.

Особливості грального автомата Subtopia

Загалом, показники оформлення, анімацій, графіки та музичного супроводу заслуговують на високі похвали. Ось справді, фірма NetEnt знає ціну якості.

На інтерфейсі автомата Subtopia гравець зустріне такі кнопки як Лінії. Рівень та Дост. Монет, за допомогою яких можна виставити основні показники гри — кількість ліній, що діють. Розмір ставки на кожну лінію у кредитах. А також сам номінал ігрового кредиту. Усього ліній у грі 20 і вони поступово розташувалися на просторах 5 барабанів. Також у розпорядженні гравця допоміжні опції – Автогра та Макс. Ставка.

Ігровий процес на автоматі Subtopia пропонує цілу низку вигідних особливостей, який починається з такого простого, але приємного заохочення, як випадковий множник. Так, будь-яка виплата за комбінацію в основному режимі гри може бути помножена на множник до 5. Комбінації символів складаються за стандартною схемою: для отримання виплати у гравця по завершенню спина має випасти 3-5 символів поспіль на активній лінії, які починають свій відлік з початку барабанів. До того ж оплаті підлягає лише найцінніша комбінація у разі, якщо лінія вмістила у собі більше одного переможного поєднання знаків.

Символи ігрового слота

Перший спеціальний символ, який варто звернути увагу гравцеві — це вайлд. Дикий знак проілюстровано зображенням Золотий голем. Він може доповнювати своєю появою неповні комбінації зі звичайних символів до виграшних. На інші спеціальні символи ця опція не поширюється.

Випадання 3 та більше символів розкиду (зображення Компаса) запустить бонусний раунд. Цей призовий тур складається з безкоштовних обертань барабанів, які будуть виконуватись автоматично. Під час цих фриспінів на барабанах може з’являтися символ додаткового множника, що проілюстрований механізмом з важелем. Коли цей символ зупинитись на барабанах, він визначить множник виграшу до х6. Ризикованого раунду та окремого тематичного бонусного туру у слоті Subtopia не передбачено.

Ігровий слот-автомат Subtopia — один із найкращих продуктів виробника NetEnt, відомого у всьому світі як провідний розробник азартного контенту. У цьому слоті все, починаючи від графіки і закінчуючи вигідними оригінальними особливостями ігрового процесу, вказує на те, що перед нами — нетривіальний і дуже якісний автомат. Призова гра, кілька спеціальних символів та два види додаткових множників не залишать без перемог жодного гравця.

Exit mobile version