Ігровий автомат Starburst грати онлайн

Игровой автомат Starburst

Класика завжди залишається поза часом. Подібна тенденція простежується у всьому, починаючи від класичної літератури та кіно, закінчуючи класичними азартними іграми. Останні з’явилися на ринку близько ста років тому, і якщо на той час подібні ігри вважалися новизною, то в наш час вони складають групу саме класичних азартних розваг. В асортименті більшості виробників є хоча б один слот, функціонал та зовнішній вигляд якого віддалено нагадує класику. У випадку з провайдером Net Entertainment цей слот називається Starburst. Звичайно, цю гру не можна назвати повністю класичною, оскільки відмінна візуалізація, широкий функціонал та чудова музика видають усю новизну. Тим не менш, у грі передбачено пару моментів, які перегукуються з минулим та викликають ностальгічні спогади.

Особливості грального автомата Starburst

Оформлення гри віддалено нагадує ретро-стиль. Елементи, що обертаються, розташовані за схемою 5х3, а на бічних панелях відображаються кілька, а точніше десять індикаторів доступних ліній для гри. Ігрове поле розташувалося на тлі неймовірно красивого космічного пейзажу у бузково-фіолетових відтінках. Ця картина справді розслаблює та допомагає зняти напругу під час ігрового процесу. Ще одним приємним елементом оформлення є музика, яка в даному випадку максимально вливається у сюжетну лінію. Як і в традиційних простих слотах, панель управління Starburst розміщена під ігровим полем, і містить в собі кілька кнопок контролю над параметрами.

Символи ігрового автомата

Ігровий набір символів в даному випадку не можна назвати абсолютно класичним, оскільки основними ігровими елементами тут виступають дорогоцінні камені, тоді як в автентичних іграх їх місце часто займають різні фрукти або знаки картки. Але кілька символів, які повертають гравця в минуле, тут є. До таких належить гаряча цифра сім і картинка з написом bar. Незважаючи на всю простоту гри, в процесі гравець зіткнеться з деякими моментами, які не тільки здивують, а й приємно потішать часті можливості для виграшу.

Одним із подібних моментів є дикий вайлд. Особливість дикого символу в рамках ігор Starburst полягає в тому, що при випаданні на барабані він закриває всю вертикальну смугу, створюючи при цьому оптимальні умови для множинних комбінацій з призами. Після того, як відбудеться виплата за приз, барабани прокручуються ще один раз із зафіксованими дикими елементами. Якщо обставини призведуть до того, що в процесі повторного спину на іншому барабані знову опиниться вайлд, проводиться повторна виплата та ще одна прокрутка з фіксованими дикими знаками.

Win Both Ways

Ще однією перевагою гри про зірковий простір є той момент, що виграші на барабанах мають властивість формуватися у двох напрямках. Ця функція називається win both ways, і з її допомогою продуктивність гри зростає вдвічі, що неможливо помітити. Згаданий елемент під назвою bar за класикою є найоплачуванішим ігровим персонажем, оскільки при появі п’яти подібних знаків на одній з активних ліній обіцяє користувачу виграш, розмір якого становить двісті п’ятдесят ставок.

Можливо, деяким користувачам тематична гра Starburst, присвячена космосу, здасться занадто простою і непересічною, але це зовсім не скасовує ту обставину, що описаний слот є неймовірно захоплюючим і має високий відсоток віддачі. Тут немає надто складного сюжету, з багаторівневими призовими раундами, натомість гра пропонує лаконічних, але ефективний процес, що приносить не лише виграші, а й гарний настрій!

Exit mobile version