Ігровий автомат South Park грати онлайн

Можливо, не всі дивилися, але всі чули про мультсеріал South Park. Це дуже провокаційний мультик, переповнений дорослим чорним гумором, і сприйняти його належним чином часом досить важко. Але творці з команди NetEnt не побоялися взяти за основу свого слота саме цей мультсеріал, попри всілякі моральні табу та підвалини. Кожна серія South Park несе в собі прихований зміст, піднесений суспільству у досить витонченій формі. Можливо, саме подібним сатирично-гумористичним способом автори серіалу намагаються донести до людства повсякденні та глобальні проблеми, над якими варто задуматися. У рамках гри все дуже згладжено і делікатно, що зіграло на користь і залучило відмінну аудиторію, яка розуміється на гуморі та азарті.

Особливості грального автомату South Park

Перше, що трапляється на очі користувачеві, який ризикнув зіграти в Південний парк — це дуже саркастичний відеоролик про одного з головних персонажів гри та серіалу Картмана. Далі слідує заставка, після якої відкривається ігрове поле. Головне тло виконане в стилі самого містечка, і повністю копіює кадри з мультика. Сам інтерфейс слота дуже простий та лаконічний.

Тут не буде можливості розглядати зайву деталізацію графіки, або додаткову роботу графічних дизайнерів. Графіка пряма та проста, так само як і гумор. У грі є п’ять барабанів та двадцять п’ять доступних ігрових ліній, які маркуються сірими точками з обох боків від ігрового поля. У нижній стороні екрана розміщена проста, але функціональна система управління, скориставшись якою необхідно надати ігровим параметрам бажаної величини та значення.

Символи ігрового автомата South Park

Гра про Південний парк славиться своїми різноманітними бонусами та бонусними рівнями, які роблять цю гру не лише різноманітною та захоплюючою, але ще й надзвичайно продуктивною. У грі представлено кілька бонусних символів, один із яких стандартний, а три – тематичних.

Для активації бонусного рівня слід зібрати три бонусні знаки. Тут не все так просто, як могло здатися, адже від останнього третього бонусного знака залежатиме характер бонусного рівня. Коли третій бонус виглядає як вогнегасник, користувача переноси у бонусний рівень Картмана. Тут належить грати за Картмана, який викурюватиме з кущів хіпі, що затаїлися, яких за сюжетом герой просто терпіти не може. За кожного хіпі гравець отримує певний бонус, але якщо потрапити на поліцейського, то можна вилетіти з раунду. Тут є свої обмеження за ставками та виграшами, ознайомитися з якими можна в правилах гри.

Якщо третій бонус випадає у вигляді Стіна у зеленій жижі, гравець отримує відповідний бонус Стіна. Його суть полягає в тому, що користувач отримує безкоштовні прокручування з вайлдом, який залишається на своєму місці протягом двох спинів. Прокручування продовжуватиметься, доки на полі не залишиться жодного дикого символу.

У разі випадання як третій бонус зображення з Кенні, користувачу відкривається рівень, в процесі якого необхідно провести автострадою бідолаху Кенії. Подолаючи всі небезпеки і перевівши малюка через дорогу, гравець може стати володарем 25000 монет.

Найжорсткіший з моральної точки зору бонусний рівень – це рівень Кайла. Гравець має орудувати немовлятами, які потраплятимуть на певні бонуси. Від точності кидка залежить величина призової винагороди.

Exit mobile version