Ігровий автомат Sizzling Hot грати онлайн

Игровой автомат Sizzling Hot

Ігровий автомат Sizzling hot від Novomatic складається з п’яти барабанів та п’яти ігрових ліній. Основні символи, що використовуються в даному слоті, залишилися незмінними в порівнянні зі старими моделями однорукого бандита і, як і раніше, вірні фруктовій тематиці — це сливи, лимони, виноград, апельсини, кавуни, вишні, виноград. Також використовуються символи зірочки і «7». Таке достаток фруктових знаків дало друге ім’я цьому слоту: ігровий автомат Компот. Також на нашому ресурсі доступні інші ігрові автомати, в які можна грати безкоштовно і без реєстрації в тому числі і в ‘Компот Делюкс’.

Всі назви апарата: Sizzling Hot | Сизілінг Хот | Компот | Червоний компот | Лимони | Kompot

Особливості грального автомату Компот

Будова автомата проста для сприйняття навіть новими гравцями. Кнопки для керування грою, а також статистичні дані розташовані на панелі ігрового автомата, що знаходиться в нижній частині дисплея.

На початку гри в Sizzling Hot зверніть увагу на вкладку «Credit». Тут відображаються дані по грошових коштах, які має гравець, щоб робити ставки. Після цього Вам потрібно звернути увагу на кнопки з назвами: «Ставка на лінію» (Bet/Line)службовадля регулювання суми ліній та позначення необхідної кількості кредитів, «Кількість ліній» (Lines Bet), а також «Вартість обертання барабана» ( Bet).

Кнопка Max Bet дозволяє грати відразу на вищі суми, саме від суми ставки залежатиме величина виграшу. Також це стосується активних ліній виплат, оскільки вони надають створення виграшних комбінацій навіть по діагоналі. Адміністрація гри піклується про своїх клієнтів в автоматі Компот є кнопка «More Info», при натисканні якої користувач побачить інформацію, яка потрібна, щоб ознайомитися зі специфікою гри. Успіх завжди буде на Вашій стороні з відео слотом sizzling hot — грайте і виграйте.

Exit mobile version