Ігровий автомат Robin Hood грати онлайн

Игровой автомат Robin Hood играть онлайн

Історія про шляхетного розбійника, що промишляв у Шервудському лісі, — Робіні Гуді — відома у всьому світі. З легенд відомо, що він грабував багатих і роздавав награбоване бідним. Тому й користувався Робін Гуд безмежним народним коханням. Тому і з’явилася про нього велика кількість народних балад.
Компанія Net Entertainmen взяла за основу сюжет балад про Робіна Гуда і присвятила фольклорному персонажу цікавий ігровий автомат Robin Hood: Shifting Riches. Слот може похвалитися якісним оформленням, креативним функціоналом та високим азартом. Гравцям пропонується долучитися до англійського фольклору та отримати задоволення від ігрової інтерпретації старого сюжету.

Особливості слота Robin Hood: Shifting Riche

Robin Hood: Shifting Riches має п’ять барабанів та двадцять ігрових ліній, які завжди активні. Пропонується грати монетами номіналом від 0.01 до 0.50 євро. Монети можна розміщувати на лініях, використовуючи десятирівневу систему ставок – номер рівня відповідає кількості монет на лінію. Мінімальна ставка у грі – 10 євро.

Максимально можлива ставка – 100 євро. Виплачується лише найбільший виграш за кобінацію на активній лінії. Оплаті підлягають поєднання, що склалися зліва направо, що почалися з крайнього барабана. У поєднанні має бути три однакові символи, у випадку із зображенням головного героя — два.

Максимальний коефіцієнт теж у Робіна Гуда – 1000. Основна гра може принести 100000 євро за п’ять зображень Робіна Гуда на лінії за максимальної ігрової ставки.

Особливі функції автомата

Унікальність автомата — в опції Shifting Reels ( барабан, що зсувається). Вона активується після виграшного обертання і полягає у зміщенні котушок праворуч. Після цього обертається лише перший, оновлений барабан.

У разі утворення виграшної комбінації за участю першого барабана виплатний коефіцієнт збільшується вдвічі, а барабани знову зміщуються вправо і запускається вільний перший барабан. Кожне успішне обертання забезпечує виграші зі збільшеним множником – Х3 та Х5.

Оригінальною в автоматі є опція Money Bags. Вона доступна під час функції Shifting Reels. Знак мішка, що випадає під час зсуву барабанів, перетворюється на дикий знак. Зібрані мішки зберігаються рік для наступної гри.

Мішки Робін Гуд, що з’являються на екрані, складає в скриню. Комплект із чотирьох мішків активує 10 безкоштовних спинів. Під час цих обертань один із базових символів перетворюється на додатковий дикий символ із здатністю замінювати інші зображення.

Оформлення та символи

Якість оформлення моно оцінити з першої миті після запуску гри. Головна сторінка нагадує невеликий фільм про Робіна Гуда.
Героями ігрового сюжету стали Робін Гуд із друзями, лицар у обладунках. Вони чудово анімовані. Випавши у виграшній комбінації, герої слота демонструють свої вміння: стріляють із лука, жонглюють ножами, розбивають головою непотрібні обладунки. Щоб дізнатися всі секрети анімації, необхідно частіше вигравати на слоті.

Знайшлося місце і традиційним картам. Беруть активну участь у грі спеціальні символи.
Насамперед, це дикий символ – логотип з ім’ям Робіна Гуда. Він замінює з комбінаціями будь-які зображення, крім мішка з грошима та Free Spins.

Вже згадуваний раніше мішок із грошима вважається бонусним символом — чотири мішки із грошима запускають безкоштовні спини з додатковим диким символом. Основний Wild у цих обертаннях може з’являтися лише на 3-5 барабанах.

Спеціальний символ – напис Free Spins – додає безкоштовні обертання. За два такі символи належить п’ять додаткових обертань, за три — десять. Символ активний у безкоштовних спинах на барабанах 3-5, в основній грі не бере участі.

Панель управління проста в освоєнні, оскільки перекладена російською мовою. Для початку гри потрібно кілька дій: вибір номіналу монет та конкретизація рівня ставки. Після цього можна запускати гру з центральної кнопки або в режимі гри. Усі потрібні цифри виведені на екран.

Exit mobile version