Ігровий автомат Olivers Bar грати онлайн

Игровой автомат Olivers Bar

Пропонуємо вам зіграти у безкоштовний ігровий автомат Olivers Bar, який не вимагає реєстрації. Відвідайте віртуальний бар, який надасть вам можливість розслабитись, добре відпочити та приємно провести час. Обертаючи барабан, ви побачите тут стільки барвистих, екзотичних символів, що мимоволі поринете з головою в атмосферу бару.

Всі назви апарату: Oliver’s Bar | Оліверс Бар | Бар Олівера | Великий коктейль | Веселий Оушен

Безкоштовна флеш ігра Олівер Бар

Це різноманітні коктейлі, симпатичні дівчата та веселі хлопчаки, це також апетитні фрукти. Символи гри теж продовжують барну тему. Великий келих коктейлю, він дикий, замінює інші символи, тим самим, формує виграшні комбінації. Щасливий годинник виступає в ролі найбільш прибуткового символу, так само він є скаттером і активізує спини, яких у грі цілих двадцять. І сам Бармен Олівер, який славиться своєю гостинністю. Ставки можна зробити дев’ять ліній. В ігровому автоматі Олівер Бар можна зробити мінімальну ставку в один кредит та максимальну ставку в сто кредитів на кожну дев’ять ліній. Ігровий автомат складається з 5 барабанів, що обертаються.

Також після вдалого виграшу в барі Олівера завжди є можливість подвоїти суму шляхом вибору між червоною або чорною картою. Якщо вам потрібна допомога в інформації про виплати та функціональні можливості автомата — натисніть на панелі кнопку ‘Help’.

Атмосфера насичена духом курортної зони: так і хочеться прилягти під пальмами з коктейлем у руці і забути проблеми. Заходьте в безкоштовну гру Olivers Bar без реєстрації, відпочивайте та насолоджуйтесь щедрістю бармена Олівера і проводьте час із задоволенням.

Exit mobile version