Ігровий автомат Lucky Ladys Charm грати онлайн

Игровой автомат Lucky Ladys Charm

Розкажіть, яким був ваш останній виграш в азартних онлайн-іграх або ігрових автоматах. Навіть найбільш песимістично налаштовані люди, які, за їхніми словами, не вірять у таємниці талісманів, іноді прислухаються до забобонів. Оберіг над дверима при вході в будинок, щасливий квиток у гаманці, річ у гардеробі, яка приносить удачу – ці талісмани є практично у кожного. Ну а якщо ви хочете перевірити свій успіх – тоді ігровий автомат Лакі Леді (Lucky Ladys Charm) якраз те, що треба.

Всі назви апарату: Lucky Lady’s Charm | Лакі Леді | Леді Шарм | Лакі Леді Шарм | Кулі

Безкоштовна флеш ігра на автоматі Lucky Ladys Charm

Вам випала можливість ознайомитися з талісманами щастя, адже кожен символ в Lucky ladys charm несе в собі удачу. Наприклад, конюшина, кроляча лапа, копійка, підкова та інші. У кожного з них своє призначення як у житті, так і в грі. Символ Куля представляє скаттер, при випаданні трьох і більше символів на ігровому полі активується бонусна гра, яка подарує Вам 15 безкоштовних обертань барабана. А джек піт на принесе сама Леді Удача, для цього достатньо зібрати п’ять таких зображення та виграш у вас у руках.

Відео слотЛеді шарм зовні не відрізняється від своїх побратимів, у своєму арсеналі маєп’ять барабанів ідев’ять ігрових ліній. А правила в даному слоті прості і зрозумілі, а управління примітивне, так що вам знадобиться мінімум часу та зусиль, щоб звикнути і з легкістю з усім справлятися. Навіть новачок зрозуміє, що до чого.

В ігровий автомат лаки леді шармможете гратибезкоштовно і без реєстрації нанашомусайті. Як тільки барабани в ігровому автоматі почнуть обертатися, здаватиметься, що ви вхопили удачу за хвіст, так що будьте сміливішим, адже саме зухвалим доля допомагає. Залишається тільки побажати вам приємної та вдалої гри.

Exit mobile version