Ігровий автомат Jackpot 6000 грати онлайн

Игровой автомат Jackpot 6000

Сучасні гральні автомати пропонують увазі користувачів безліч захоплюючих та різноманітних тематик, які виражаються за допомогою відповідної графіки. Також і компанія Net Entertainment намагається радувати своїх клієнтів випусків ефектних та цікавих відеослотів. При цьому її розробники не забувають про любителів класичних фруктових автоматів, які використовувалися у всіх реальних ігрових закладах. Саме для таких людей і любителів мінімалізму фірма випустила відеослот під назвою Jackpot 6000, основною тематикою якого є фрукти.

В силу того, що автомат є стандартним, він має найпростішу графіку, яка представлена ​​анімаціями та яскравими кольорами. Дії гри розгортаються у віртуальному ігровому залі, де перед поглядом користувача відкривається цей ігровий слот із найпростішим механізмом управління. Щоб доповнити образ і стиль цього слота, розробники використовували в ньому тематичні звукові ефекти, які відображають дії користувача.

Характеристика ігрового автомата Jackpot 6000

Основна суть даного автомата полягає в тому, що в ньому користувачеві необхідно створювати переможні комбінації. Для цього йому пропонується використовувати три барабани, що обертаються, і п’ять активних ліній, на основі яких і можуть створювати комбінації. Здавалося б, цей слот не може запропонувати гравцеві жодних інших функцій, крім основної гри, але творці його постаралися, щоб автомат вийшов максимально цікавим. Саме тому в нього впроваджено бонусну гру, а також є спеціальні символи, за допомогою якої ігровий процес є більш захоплюючим, різноманітним і, звичайно ж, прибутковим. Спершу слід відзначити саме спецзнак, яким є зображення джокера. Цей символ найвищий і саме його поява на ігровій лінії обіцяє користувачеві гідний виграш.

Щоб отримати виплату за цей символ, гравцеві необхідно сформувати комбінацію мінімум із двох джокерів. У цьому випадку на нього чекає приз у 400 кредитів. Комбінація за участю 10-20 джокерів гарантує користувачеві гідну виплату розміром 6000 монет, ну а якщо все ігрове поле повністю відображатиме картинки спеціального символу, то гравця чекає подвійна виплата за комбінацію порівняно з його ставкою. Що ж до бонусної гри в автоматі, то вона представлена ​​додатковим раундом, в якому користувач може брати участь, а може й ні. Так от, якщо гравцеві вдасться сформувати будь-яку виграшну комбінацію, йому буде запропоновано зіграти у додатковому турі на монетку.

Якщо користувач бажає взяти участь у цьому раунді, йому слід визначитися з тим, яку сторону монети він вибирає. Добре обміркувавши своє рішення, він повинен клікнути по кнопці аверс або реверс і потім відобразиться та сторона монети, яка виграла в цьому турі. У разі успіху користувач може розраховувати на винагороду, збільшену рівно вдвічі. До речі, після перемоги у першому турі гравцеві пропонується збільшити виплату ще раз і так продовжується доти, доки гравець не програє або не відмовиться від бонусного раунду. Всі ці доповнення дозволяють гравцеві розраховувати на більш захоплюючу та прибуткову гру. Мало того в даному автоматі задіяна найпростіша графіка, що робить його максимально комфортним у використанні та абсолютно не перевантаженим для сприйняття гравцем.

Exit mobile version