Ігровий автомат Gonzo’s Quest грати онлайн

Игровой автомат Gonzo’s Quest

Чим цікавіша тематика відеослота, тим більшим попитом він користується попитом у гравців. Знаючи про це, компанія Net Entertainment розробила найцікавіший ігровий автомат під назвою Gonzo’s Quest. У ньому розповідається про мандрівних іспанських воїнів, які шукали на безлюдних островах скарби. Але одного разу один із іспанців вирішив, що хоче самостійно відшукати золото на безлюдному острові і залишив свій екіпаж у пошуках кращого та багатого життя. Користувачеві доведеться допомогти головному герою пройти всі труднощі і небезпеки, які їх чекають на невідомих людству землях.

Особливості ігрового автомата Gonzo Quest

Звичайно ж, оформлення автомата виконано відповідно до тематики гри, а тому символіка відповідає загальному сюжету слота. Мало того, дії гри відбуваються на тлі загадкових руїн, що належали давнім народностям, що колись існували. Також слід зазначити наявність у грі анімаційних ефектів та веселого музичного супроводу, завдяки яким ігровий процес максимально виллється у захоплюючий та незабутній.

Як і будь-який інший ігровий автомат даного виробника, цей пропонує увазі користувача досить багато додаткових функцій, які роблять ігровий процес максимально прибутковим. Так, у відеослоті задіяно спеціальну символіку у вигляді дикого та бонусного знаків. Перший символ зображений у вигляді картинки із знаком питання. Перша функція цього символу полягає в тому, що він здатний замінювати різні картинки, формуючи при цьому досить прибуткові комбінації.

Бонусний символ Free Fall


Крім цього, у грі задіяний бонусний знак у вигляді зображення золотої маски. Називається такий символ Free Fall і якщо на одній активній лінії відобразиться три такі зображення, відкриється ще 10 бонусних знаків. Вони з’являються послідовно з крайнього лівого барабана у бік правого і під час цього можна побачити ще три бонусні символи.

Коли активуються знаки Free Fall, збільшується коефіцієнт, який множиться виплата за переможну комбінацію. Максимальний множник дорівнює 15 і він належить тому гравцю, який чотири або більше разів поспіль сформував виграшну комбінацію. До речі, ще однією функцією, яка використовується в автоматі, можна вважати каскадні комбінації. Це означає, що після того, як буде складена будь-яка виграшна комбінація, комірки, що беруть участь у ній, видаляються з ігрового поля і на їх місці з’являються нові. Таким чином, може сформуватись інша комбінація. Чим більше підряд створюється комбінацією, тим вище коефіцієнт, який можна буде збільшити виплату за ту чи іншу комбінацію. Наприклад, початкова Avalanche принесе гравцеві одиничний множник, другий і третій ступінь — 2 і 3 коефіцієнт, відповідно, а 4-й Avalanche або більше принесе в основній грі множник, що дорівнює п’яти. Що ж до бонусної гри, то, як говорилося, у ній беруть участь множники набагато вище (від 3 до 15). До речі, слід зазначити, що якщо низка виграшних комбінацій буде перервана, то шкала коефіцієнтів опуститися до початкового етапу і користувачеві доведеться знову набирати більші множники. Гравцю необхідно налаштуватись на продуктивну гру, в якій використовується основний раунд, бонусний тур та додаткові спеціальні символи, які тягнуть за собою кілька важливих функцій. Завдяки всьому цьому гравець зможе отримати справді гідну винагороду.

Exit mobile version