Ігровий автомат Gnome грати онлайн

gnome

Ігровий автомат Gnome від виробника Ігрософт є чудовим варіантом відпочинку, який дозволить не просто добре провести час, але ще й додатково заробити. Тематика слота трохи казкова, адже головним персонажем, що діє, є маленький гном у синій панамці. Варто зауважити, що грати безкоштовно і без реєстрації після переробки Грасофтом графіки стало набагато приємніше!

Завдання гравців полягає в тому, щоб допомогти головному персонажу зібрати якнайбільше золота в шахті, яким в результаті він і поділитися з користувачем.

Ігровий автомат Гном безкоштовна гра

Зовнішніпараметри грального автоматаGnome досить привабливі, тут використовується яскрава графіка, приємна тематична озвучка та цікава анімація. Оформлення дозволяє гравцям легко поринути в атмосферу гри та переживати разом із головними персонажами усі події, запропоновані сюжетом. Керувати грою слід за допомогою стандартних кнопок, правила та принципи слота зрозумілі абсолютно всім, адже вони є неймовірно простими та доступними навіть для гравців, які не мають суттєвого досвіду у цій сфері розваг.

Символи ігрового автомата Гном


Ігровий процес слота Gnome неймовірно цікавий та захоплюючий. Гравцям будуть запропоновані різні символи, додаткові функції, бонусні ігри та ризик раунди. Гра досить насичена і неймовірно прибуткова. Під час ігрового процесу геймери зустрінуть на ігрових барабанах такі прості символи: логотип гри Gnome, парасолька, каска, кирка, ковадло, гасова лампа, кувалда. Запропоновані піктограми зможуть запропонувати лише коефіцієнти виплат, які здатні порадувати геймера хорошими винагородами. Спеціальних символів у грі всього два, але обидва вони мають вагу в процесі гри.

Дикий символ ігрового Gnome


Вайлд символ запропонований у вигляді піктограми із зображенням гнома, дана картинка буде замінювати абсолютно всі прості символи в тих випадках, коли це буде необхідно. Бонусним символом у слоті Gnome є піктограма із зображенням вагонетки. Три подібні зображення допоможуть гравцям запустити режим бонусної гри, в якому гравці зможуть виграти непогані призи.

Призова гра складатиметься з двох етапів, до другого раунду зможуть дістатися тільки найщасливіші та найнаполегливіші користувачі, які підкорили перший раунд. Отже, на першому етапі з’явиться 5 вагонеток над гравцем, користувачеві навмання доведеться визначити вагончики, в яких знаходяться дорогоцінні камені, якщо ж цього зробити не вдається і гравець вибирає неправильну вагонетку, на нього виливається бруд і бонус гра закачується. При грі на максимальних ставках у геймера буде парасолька, що дає змогу один раз врятуватися від грязьового дощу.

Якщо ж гравцеві вдалося успішно перевернути всі вагонетки і залишитися сухим, його чекатиме наступний бонус раунд у вигляді супер гри, де буде запропоновано 2 скрині, в одному з них сховані скарби, так ось гравцеві належить відгадати в якому саме, щоб збільшити поточний виграш в декілька разів. Для любителів ризику ігровий слот Gnome приготував режим ризикованої карткової гри, в якій користувачі мають переграти дилера, вибравши карту вищого порядку.

Exit mobile version