Ігровий автомат Geisha Story грати онлайн

Ігровий автомат Geisha story (Історія Гейші) це один із відео слотів компанії Playtech на японську тематику. Стародавні традиції великої країни надихнули на створення кількох слотів, кожен з яких у результаті завоював популярність. Відео слот Geisha Story можна також віднести ще до романтичної чи любовної тематики. У сюжеті гри можна виділити двох головних героїв Дівчину Гейшу та молодого Самурая. Між ними виникло світле і ніжне почуття, обидва молоді. Відповідно і гра розгортається на тлі квітучих весняних дерев із ніжно-рожевими пелюстками. Оформлення говорить про чистоту кохання та про взаємність почуттів, про щасливе майбутнє молодої пари.

Опис ігрового автомата Geisha story

Історію молодої пари розповідають 11промальовані символи на п’яти барабанах. Високі виплатибездрук виграшні комбінації з 2 і більше символів «Самурай», «японська золота рибка», «японські ворота», «колір сакури» та «дерево бонсаї». Інші символи, такі як «японський віяло», «японське дерев’яне взуття», «чайний набір гейші» та «японська парасолька», створюють виграшні комбінації в кількості від 3 символів та їх виплати не такі істотні. Ці символи регулярні, а їх коефіцієнти відображені у таблиці виплат.

Ігрові символи

Спеціальний символ «Самурай» —дикий і змінюєособливі регулярні символи для побудови виграшних комбінацій. Він також відповідає за виплату в 10000 монет при відкритті 5 символів на ігровій лінії.

Спеціальний символ «Майстер Самурай» — символ розкиду (scatter) і створює виграшні комбінації появою в будь-якому місці екрану: 3 символи оцінюються в 5 загальних ставок гравця, чотири – у 10 ставок, п’ять – у 50 ставок.

Додаткові ігри Історії гейші

Спеціальний символ ‘Дівчина Гейша’ — бонус символ і відкриває бонус гру автомата.
Бонус гра автомата автоматично запуститься, якщо на 1 та 5 барабанах одночасно з’явиться 2 символи «Дівчина Гейша». Перший раунд гри переносить користувачів до квітучого саду на побачення Гейші та Самурая. Тут користувач має вибрати два віяла: перший з них визначить кількість спинів другого раунду гри, другий — їх помножувач. Так можна виграти від 4 до 20 спинів з множником від 2 до 10. На другому раунді пройде виграна кількість безкоштовних спинів, яка збільшується на випадкове число, зібравши одночасно бонус на 1 та 5 барабанах.

Ігровий автомат радує своїх шанувальників можливістю активації гри Dollar Ball на прогресивний джек-пот. Вона проходить у вигляді лотерейного розіграшу, в якому квиток, заповнений користувачем, буде порівнюватися з 5 випадковими числами автомата – відсоток збігів визначить відсоток від суми джек-поту як виграш.

Дивовижний, унікальний і неповторний ігровий автомат Geisha Story наповнює світлими та позитивними почуттями завдяки переданій атмосфері гри. Значні виплати автомата забезпечатьнастрій таприбуток. В апараті є бонусна гра і джек піт. Ігровий автомат передає неперевершену красу країни сонця, що сходить, і розповідає нам історію Гейші. У Geisha story автомат і символи оформлені в усіх традиціях японської тематики. Стати відважнимсамураєм і врятуйте японську Гейшу.

Exit mobile version