Ігровий автомат Fruit Shop грати онлайн

Игровой автомат Fruit Shop

Серед величезного асортименту виробників азартних ігор виділяється компанія Net Entertainment. Її розробники славляться тим, що створюють захоплюючі автомати з неймовірно високою якістю, що робить продукцію цієї фірми конкурентоспроможною та дуже затребуваною. Підтвердженням того, що компанія розробляє лише якісні автомати, є один із відеослотів під назвою Fruit Shop. Тематика його фруктова, але при цьому слот абсолютно не схожий на класичні автомати, які можна знайти в ігрових закладах.

Особливості ігрового слота Фрут Шоп

Ігрове поле автомата зображено у вигляді вуличного прилавка, за яким зазвичай продаються різні овочі-фрукти. Мало того, завдяки тому, що сюжет автомату фруктовий, зображення апетитних ягід і фруктів сприятливо вписуються в оформлення слота. Також слід зазначити, що в грі використовуються лише яскраві кольори і протягом усього ігрового процесу користувача супроводжує весела музика, що надає автомату аспекти певного стилю і робить його легким у сприйнятті.

Кожен любитель ігрових автоматів може точно сказати, що чим більше в тій чи іншій ігри буде використано додаткові функції та бонусні тури, тим різноманітнішим і цікавішим буде ігровий процес на ньому. Виробник NetEnt розуміє, що необхідно його гравцям, а тому розробляє такі багатофункціональні відеослоти. Так, ігровий автомат Фруктовий магазин пропонує увазі користувача крім звичайної ще й спеціальну символіку, а також бонусний раунд, який дозволить йому більше заробити, ніж у звичайному режимі. У грі задіяно лише один спеціальний знак і називається він дикий. Цей символ може своєю появою на ігровому полі замінити будь-який невідповідний знак собою, сприяючи складання максимально виграшної комбінації.

Крім цього, всі комбінації, створені за допомогою wild-зображення, обов’язково принесуть гравцеві подвійний у порівнянні з таблицею виплат виграш. Наступна додаткова функція, використана в цьому автоматі – це бонусний раунд. Кожен символ, крім карткових, задіяний у відеослоті, може призвести до безкоштовних спин. Так, за комбінацію з вишень гравцеві належить від 1 до 5 додаткових обертань, залежно від того, яка кількість однакових зображень виявилася на одній активній лінії. Комбінації за участю сливи, лимона, апельсина та кавуна гарантують гравцеві здійснення від 1 до 5 спинів, точна кількість яких також залежить від того, скільки ідентичних знаків випаде в одному ряду. Під час виконання безкоштовних запусків гравцеві надається можливість збільшити кількість, зібравши комбінації з ігрових символів. Тільки в цьому випадку обертання покладаються за комбінації за участю карткових знаків. Максимальна кількість других додаткових спинів не перевищує 5, під час яких знову можна додати ще кілька обертів.

Розробники крім того, що максимально точно відобразили тему гри, зробили її графіку та музичне оформлення підходящим до сюжету, так ще й запровадили кілька додаткових функцій. Так, в автоматі можна зустріти спеціальну символіку, яка збільшує можливість гравців на більші виплати, а ще в ньому є бонусний раунд у вигляді безкоштовних спинів. Все це робить ігровий процес максимально захоплюючим і незабутнім.

Exit mobile version