Ігровий автомат Fruit Cocktail 2 грати онлайн

fruit cocktail 2

Найкращий спосіб охолодитися в літню спеку — це вжити чудового напою, до складу якого входять найрізноманітніші фрукти. Мультивітамінний коктейль азарту пропонує спробувати чудовий російський розробникігровогоконтенту длятоп онлайн казино— Ігрософт. Грати безкоштовно і без реєстрації в Полунички 2 можна, натиснувши кнопку START на ігровій панелі слота.

Досвідчені користувачі вже знайомі з першою частиною цього барвистого слота — Fruit Cocktail, оформлення якого радує око великою кількістю квітів і відчуттям невимовної свіжості. Ставши популярним, ігровий автомат Фрут Коктейль пережив модифікацію, що позначилося на якості слота найкращим чином.

Нові полунички – нова гра!

Отже, новий відео слот Fruit Cocktail 2 містить чудову бонусну гру, а ризиковий раунд може дати досить великі виграші. Ігрові автомати Fruit Cocktail 2 нагадують класичні слоти, для яких характерна «фруктова» тематика. На фішках відео слота зображені фрукти, проте принципи гри відрізняються від алгоритмів старої школи. Користувач побачить вогненно-червоне яблуко; великий Кавун; в’язку Бананов; яскравий Лимон; помаранчевий апельсин; блідо-зелену Грушу.

Функціонал слота Fruit Cocktail 2 включає 5 динамічних реле і 9 ліній. Комбінація зараховується до оплати в тому випадку, якщо вона складається з безперервного ряду ідентичних значків, що розташовані ліворуч. Користувачеві необхідно виставити кількість ліній, що беруть участь у грі, призначити на них кредити, а потім активувати запуск ігрових барабанів. У ході ігрового процесу зустрінеться спеціальний значок, що зображує Шута з написом Wild. Піктограма-джокер здійснює заміну будь-якого невигідного символу, тим самим формуючи більше оплачуваних ланцюжків символів. Формуючи призові ланцюжки із «фруктових» піктограм, слід пам’ятати, що вони приносять різну кількість кредитів.

Символи ігрового автомата

Ознайомитись з коефіцієнтами слота Fruit Cocktail 2 докладніше допоможе таблиця виплат. Варто відзначити низький рівень дисперсії грального автомата, що позитивно впливає на результативність гри. Після того, як у активних лініях утворюється призова послідовність бонусних символів, запускаються додаткова міні-гра. Під час бонусного раунду апарату Fruit Cocktail 2 кількість ігрових реле зменшується до 3 штук. Їх оточує підсвічена рамка, поділена на сектори із зображенням різноманітних фруктів. Гравець отримує чудові призові коефіцієнти в тому випадку, якщо значок рамки, що рандомно підсвічений, збігається з однією з трьох фішок, розташованих на центральних барабанах.

Найцінніший символ — ягода Ожини; у режимі бонусної гри вона може подарувати коефіцієнт X100. Після створення будь-якого виграшного поєднання доступний ризиковий раунд. Він ефектно оформлений – гральні карти розташовуються на темному тлі. Вигода ризикового раунду полягає в тому, що користувач може зупинити його у будь-який момент, якщо заздалегідь відкрита карта дилера не дає шансів на виграш. Завдання геймера — витягнути карту вищого рангу, щоб подвоїти приз за успішний спин. Оновлений ігровий автомат Fruit Cocktail 2 вразить інтерактивним підходом до процесу гри — захоплюючому і обіцяє щедрі призи!

Exit mobile version