Ігровий автомат Eggomatic грати онлайн

Игровой автомат Eggomatic

Розробник Net Entertainment не боїться експериментувати. Саме з цієї причини роботи цієї компанії завжди потрібні на ринку азартних послуг. На цей раз фірма представила гравцям автомат під назвою Eggomatic. У ньому відчується історія про те, як за допомогою спеціального обладнання можуть створюватися домашні птахи. Замість звичної появи на світ за допомогою яйця, курчата розпочинатимуть свій життєвий шлях завдяки автоматичному інкубатору. Незвичайна сюжетна лінія — це ще не всі сюрпризи, з якими гравцеві доведеться зіткнутися на цьому автоматі. Тут на нього з нетерпінням чекатимуть й інші не менш вражаючі моменти разом із цінними призами.

Характеристики грального автомата

Автомат Eggomatic виглядає як міні лабораторія з виробництва птиці. Основним кольором слота став коричневий. Ігрове поле оформлене у вигляді поличок, на яких і дружно сидітимуть кури та півні. На апараті Eggomatic розташувалося 20 ліній. Розмір ставки коливається не більше 200 кредитів за одне повноцінне обертання. Музичний супровід на відео слоті звичайнісінький, а ось анімація приємно здивує своїм гумористичним поданням символів, що потрапляють у призову комбінацію. На слоті гравець зустрінеться з декількома видами диких знаків, що позитивно впливатиме на результат розіграшу.

Відео слот Eggomatic має класичні правила формування вдалого ланцюжка. Так, гравцеві потрібно докласти зусиль для того, щоб на лінії зібралося якнайбільше однакових символів, починаючи з 3 штук. Автомат має виключно тематичні знаки — свійський птах.
Півень із написом wild — найважливіший символ відеослота, адже він є диким знаком. Це дозволяє йому надавати допомогу під час утворення виграшної комбінації, замінюючи відсутні символи. Також з подачі цього півня гравець може стати власником фрі спинів у кількості від 7 до 50. Отримати цей приз досить просто. Спочатку на стрічковому конвеєрі з’являється яйце, що означає додаткові обертання. Якщо воно впаде на дикий символ, гравець отримає бонусні спини, кількість яких буде вказана безпосередньо на яйці.

Бонусні символи

Подібним чином гравець може отримати і додаткові монети від 50 до 2500. Присутня на відеослоті та знак Spreading wild. Він миттєво перетворює знаки, що знаходяться поруч і по діагоналі, в додаткові дикі символи. Щоб скористатися можливостями Spreading wild, яйце з цією функцією має впасти на звичайний дикий знак.
Приємною несподіванкою для гравця може стати яйце-сюрприз. Воно гарантовано ощасливить його грошовою винагородою, або Spreading wild.

Відправитися на екскурсію механічною фермою автомата Eggomatic можна після того, як в гру буде введено відповідну ставку (Рівень, Дост. монет). Робити вибір щодо кількості ліній гравцеві не доведеться, адже вони задіяні у розіграші повним складом. Щоб запустити барабани, гравцеві достатньо натиснути на клавішу Старта або Авто-ігри. Ознайомитись з таблицею виплат відеослота та докладніше дізнатися про його особливості та переваги допоможе кнопка I.

Апарат Eggomatic привертає до себе увагу гравців незвичайними функціями та щедрими призами. Крім того, на високому рівні знаходиться його графічне оформлення, до якого доклали зусиль співробітники платформи Net Entertainment.

Exit mobile version