Ігровий автомат DazzleMe грати онлайн

Игровой автомат DazzleMe играть онлайн

Заслужений лідер грального бізнесу, який є безперечним лідером, випустив новий ігровий слот Dazzle Me, який візуально відрізняється від інших відео слотів. Даний апарат виконаний у цікавій тематиці, у процесі гри користувачі зможуть стати свідками видовищних дій та оригінальних функцій геймплею.

Дизайн ігрового апарату Dazzle Me представлений в лаконічному стилі, графічні параметри виконані в яскравих фарбах, мальована символіка, яка не захоплює якістю, все ж таки зможе принести гравцям достатньо задоволення. Музичний супровід у грі також є повністю тематичним, користувачі зможуть з головою поринути у віртуальний світ, запропонований розробниками. Візуально слот відрізняється від інших ігрових автоматів своєю структурою, так як ігрове поле буде запропоновано геймерам у вигляді 5 барабанів з різною кількістю осередків, 1-й і 2-й барабани складаються з 3 осередків, 3-й і 4-й барабани зібрані з 4 секцій, а 5-й барабан надасть користувачам відразу 5 ігрових осередків.

Ця особливість або дизайнерський хід моментально привертає додаткову увагу користувачів. Подібне нововведення дозволяє використовувати в грі набагато більше активних ліній, тому в даному слоті максимальна кількість ліній виплат дорівнює 76. Управління грою здійснюється за допомогою простої панелі управління з зеленими кнопками і повністю російськомовним інтерфейсом.

Особливості гри


У грі доступні стандартні налаштування користувача. Гра в автоматі Dazzle Me має починати зі знайомства з додатковим ігровим вікном, яке запропонує користувачам інформацію про правила, положення, опис додаткових можливостей, всі символи та відповідні коефіцієнти виплат, також будуть запропоновані всі можливі активні лінії. Процес гри розвивається за класичним алгоритмом, спочатку гравці задають ставки і виставляють кількість активних ліній, після чого запускають ігрові барабани і отримують виграші згідно з послідовностями, що випали. Розмір виграшу розраховується з міркування початкової ставки гравця та множника послідовності, поданого у таблиці виплат.

Додаткові функції


Гра Dazzle Me наповнена безліччю додаткових функцій та можливостей, які дають їй перевагу щодо інших слотів. Символіка в грі представлена ​​у вигляді шести основних картинок, представлених у вигляді дорогоцінного каміння, сімок і дзвіночків. Ці символи здатні займати весь ігровий барабан, оскільки йдуть смугами. Крім простих символів, в автоматі пропонується кілька спеціалізованих зображень. Символ блискучого діаманта виступатиме у ролі дикого символу. Функція Dazzling Wild Reels передбачає цілі формування таких символів, які займають повністю ігрові барабани.

Цей символ немає власних коефіцієнтів виплат, тому й самостійно збирати виграшні послідовності не здатний. Ще один особливий символ запропонований користувачам у вигляді піктограми з написом Free Spins, зображення дозволять гравцям запускати раунди фриспінів. За послідовність із трьох таких картинок гравці отримають можливість 8 разів безкоштовно прокрутити барабани, за 4 символи в послідовності буде отримано 12 фриспінів, за 5 символів – 16 фриспінів. У цьому режимі може стартувати опція Linked Reels, яка дозволить копіювати картинки між 1 і 2, 3 і 4 барабанами.

Exit mobile version