Ігровий автомат Boom Brothers грати онлайн

Игровой автомат Boom Brothers

Ігрові автомати можуть не тільки приносити прибуток, але і бути чудовою розвагою. Хорошим доказом цього є ігровий слот Boom Brothers, який поєднує в собі не тільки можливості для отримання пристойного прибутку, але ще й цікавий сюжет та захоплюючу анімацію, завдяки якій проводити час із цим слотом буде ще цікавіше!

Особливості автомата Брати Бум


Слот Boom Brothers зустрічає гравців мультфільмом, який познайомить із головними героями слота братами Бум, які так само, як і гравець, перебувають у пошуках скарбу та мріють розбагатіти. Саме вони стануть символами автомата, що діють, нарівні з іншими елементами. Ігрова дія автомата розгортається у підземній шахті, де брати Бум добувають свої алмази. Однак, слот зовсім не виглядає похмуро навпаки, основні кольори дуже приємні для ока і не втомлюють. В ігрових елементах цікава стилізація вони немов зроблені з дерева. У символів-персонажів особлива анімація: у виграшних позиціях кожен із братів показує певну емоцію, що відповідає його характеру. Серед символів також каска з ліхтариком, цебро, інструменти для добування каменів та олійна лампа. Звичайних буквених та цифрових символів тут немає. В цілому, оформлення слота нагадує суміш цікавого мультфільму та стилізованої комп’ютерної гри, що додає особливої ​​чарівності Boom Brothers.

В ігровому слоті п’ять барабанів та двадцять активних ліній, кількість яких можна регулювати спеціальним важелем на ігровій панелі. Біля цього важеля розміщено ще один Рівень, за допомогою цього важеля можна відрегулювати розмір ставки. У центрі слота кругла кнопка із двома стрілками, вона запускає обертання барабанів. Зліва від неї знаходиться клавіша автоматичної гри, а праворуч – клавіша максимальних показників за ставками. Можна керувати і розміром гідності монет від 0,01 до 1,00. Також на ігровій панелі знаходяться графи із зазначенням розміру поточної ставки та кількості монет, які має гравець. Також є клавіша Paytable, за допомогою якої можна прочитати інформацію про символи.

Початок основної гри


Для початку основної гри необхідно встановити потрібні показники за ставкою, встановити кількість ігрових ліній і натиснути на круглу клавішу в центрі, або скористатися функцією автоматичної гри. Крім базових символів у слоті Boom Brothers є бонусні елементи, що відкривають додаткові функції. Дикий символ або вайлд виглядає як вибухівка; він володіє своїм коефіцієнтом виплат і замінює собою інші символи (крім Free Spin та бонусних). Символи Free Spin (від трьох до п’яти) активують неоплачувані обертання барабанів. Під час безкоштовних символів діє множник, який збільшує виграш утричі. Під час безкоштовних спинів можна заробити додаткові обертання, якщо на барабанах знову випадає символ Free Spin. В автоматі Boom Brothers діє унікальна функція Другий шанс — під час крутки, яка не принесла прибутку, на екрані може з’явитися один із братів Бум, який запустить обертання одного з барабанів, і таким чином можна скласти виграшну комбінацію.

Гра рейкові колії

Додаткова гра Рейкові шляхи запускається символом Railtrack. Три символи помножать виграш вдвічі, чотири символи втричі. П’ять символів збільшать ставку вчетверо і відкриють прибуткову бонусну гру. Гравцю відкриється окреме віконце з трьома братами, далі на екрані з’являться три візки, в яких є золото, алмаз або рубін. Гравець повинен буде вибирати один з візків доти, доки один із братів не доїде до кінця шляху до свого дорогоцінного каміння, після чого гравцеві буде виплачено виграш відповідно до того, що він зібрав у бонусній грі. Усі виграшні комбінації слота формуються зліва направо, починаючи з першого барабана.

Творці з відповідальністю підійшли до оформлення слота, зробивши його схожим на повноцінну комп’ютерну екшн гру, а завдяки унікальним додатковим можливостям і високим коефіцієнтам виплат отримати прибуток стало ще простіше. Брати Бум запрошують гравців полювати на дорогоцінні камені разом з ними!

Exit mobile version