Ігровий автомат Creature from the Black Lagoon грати онлайн

Игровой автомат Creature from the Black Lagoon

Світ кіно завжди був привабливим; навіть у епоху без спецефектів та комп’ютерної графіки люди поспішали до кінотеатрів, щоб поринути у черговий чудовий світ. Свого часу досить популярними були фільми жахів, з дешевими, але ефектними декораціями, головний мужній герой неодмінно мав рятувати прекрасну дівчину від чудовиська, а наприкінці на них неодмінно чекав щасливий фінал. Випробувати на собі не тільки магію кіно, а й почуття того найщасливішого фіналу запрошують розробники Net Entertainment, які створили на основі старого фільму захоплюючий ігровий слот Creature from the Black Lagoon.

Опис автомата Лагуна


Оформлення автомата — це місце дії фільму, а розгортаються події в диких джунглях, серед незайманої природи. Ігрові символи також представлені головними героями слота-фільму, що діють, і різними елементами реквізиту. Символи відважний капітан Лукас, дослідник Карл, хоробрий мандрівник Девід та прекрасна дівчина Кей. Трохи менш оплачувані символи ніж, старий фотоапарат, балон із киснем та бінокль. Простих цифрових та буквених символів тут немає, зате є багато додаткових елементів, що відкривають бонусні ігри. Слот виконаний у приглушених тонах, з кольорової гами переважають зелений і жовтий кольори, а кожен персонажний символ має свою анімацію, що ще більше нагадує кадри з кінофільму. Звуковий супровід у слоті ненав’язливий, що нагадує звуки природи.

Розібратися з ігровою панеллю слота досить легко. Велика кругла кнопка в середині це кнопка запуску основної гри обертання барабанів. Ліворуч від неї клавіша, яка запускає функцію автоматичної гри, праворуч кнопка, яка встановлює максимальні показники за ставками. Важель рівень збільшує або зменшує ставку; також розмір ставки регулює важіль дост. монет, що змінює гідність монет. Про кількість монет, що належать гравцеві, можна дізнатися, подивившись на графу з правого боку ігрової панелі, а з лівої розміщена графа, що вказує на поточний розмір ставки. Під барабанами знаходиться довга графа, де вказується сума останнього виграшу. Зліва біля барабанів розташована маленька клавіша з літерою і – це таблиця виплат плюс інформація про додаткові символи.

Початок гри

Для початку основної гри необхідно встановити відповідні для гравця показники, після чого натиснути на круглу кнопку обертання барабанів. В основній грі всі виграшні комбінації складаються зліва направо, починаючи з першого барабана. В автоматі Creature from the Black Lagoon п’ять барабанів та двадцять ігрових ліній. Додаткові символи: вайлд, або дикий символ, випадає у довільних місцях на барабанах і може замінити собою будь-який інший символ (крім символу безкоштовних спинів та мети).

У даному автоматі вайлди липкі вайлди, або sticky wild, тому що вони закріплюються у своїй позиції на барабані і залишаються ще одне обертання. Під час безкоштовних спинів вайлд перетворюється на Spreading Wild розширюються на сусідні позиції на барабанах. Символ Free Spin дає неоплачувані крутки барабанів. За три символи дається десять круток, за чотири п’ятнадцять круток, за п’ять двадцять круток. Free Spin запускають додаткові обертання, перебуваючи у довільних позиціях на барабанах. Під час круток можна виграти повторні бонусні обертання. Під час безкоштовних спинів необхідно збирати символи мети: для цього необхідно стріляти у Чудище, яке з’являтиметься у правому кутку екрана. За певну кількість зібраних символів цілі надаватиметься нагорода: додаткові безкоштовні обертання або символи Spreading Wild.

Найбільшим плюсом автомата є його різноманітні ігрові можливості та високі коефіцієнти виплат, завдяки чому отримати прибуток стало ще простіше! Магія кіно не лише занурить вас у незвіданий світ, а й подарує почуття азарту, а також непогану можливість гарного виграшу.

Exit mobile version