Ігровий автомат Fruit Spin

Игровой автомат Fruit Spin

Фруктова тематика завжди користується популярністю. Як правило, вона присутня у класичних ігрових автоматах, для яких характерна проста структура та відсутність спеціальних опцій. Компанія NetEnt ламає стереотипи. Відеослот Fruit Spin є прямим тому доказом. В основі його фруктова тематика, але в оригінальному форматі. Збирати комбінації набагато цікавіше, до того ж щодо них передбачені високі коефіцієнти виплат.

У графічному оформленні слот-автомата Fruit Spin використовуються яскраві насичені кольори, що сприяють створенню позитивної атмосфери. Основне тло заповнене нескладним геометричним орнаментом. Він не заважає сконцентруватись на ігровому процесі. Відповідно до тематики на 5 барабанах обертаються малина, виноград, апельсин, лайм, вишні. Вони привабливі тим, що є ювелірними прикрасами, виготовленими з дорогоцінного каміння у формі фруктів. У символічному наборі є напис BAR у кількох варіаціях, нанесених на золоті, срібні, бронзові таблички, а також у компанії з цифрою сім. Перелічені знаки утворюють призові комбінації на 40 ігрових лініях.

На старті гри у Fruit Spin обов’язковою умовою є вибір ставки. Всі дії здійснюються за допомогою функціональних кнопок на панелі керування автомата. Level – кількість монет. Coin Value – їх вартість. Max Bet – найвища ставка. Autoplay – режим автозапуску. Кнопка із двома круговими стрілками запускає барабани. Суть ігрового процесу полягає у складанні призових комбінацій. Виплата нараховується за виграшне поєднання із 3, 4, 5 однакових знаків. Чим більше символів, тим суттєвіша нагорода. Вдалі збіги розмішаються на ігровому полі ліворуч, починаючи з 1 барабана. Піктограми випадають відразу по кілька штук, займаючи всі позиції на барабані, що збільшує кількість призових комбінацій. Про правила відеоігри, особливості геймплею зазначено у довідковому розділі.

З особливих символів у слот-автоматі Fruit Spin використовуються Wild та Scatter. Їх унікальність у розширених функціональних можливостях, а й у розмірі.

Бонусна гра апарату Fruit Spin

Вони випадають на ігровому полі кластерами, розташовуючись одразу на 9 позиціях. До обов’язків дикого знака входить заміна відсутніх елементів для завершення виграшного поєднання. Скаттер є ключем до бонусного раунду.

Коли на екрані Fruit Spin з’явиться 3 Scatter, активується призовий тур 3 Lucky Wheels. Барабани заміщуються колесом удачі, яких буде 3. Як і належить, вони поділені на сектори, де вказані грошові нагороди та перебувають рубіни. Ведеться рахунок кожного результату на окремих табло. Якщо буде зібрано 3 рубіни, запускає 5 безкоштовних обертань. На період FreeSpin символ розкиду стає Extra spin та додає по 1 спину.

Онлайн-автомат Fruit Spin забезпечить позитивні емоції. Бонусні налаштування гарантують часті перемоги, що принесуть солідні винагороди.

Exit mobile version