Рулетка French Roulette грати онлайн

french roulette

Французька рулетка – одна з найпопулярніших модифікацій серед усіх існуючих. Компанія Мікрогеймінг вирішила відтворити її в онлайн-режимі, і виробнику це вдалося на славу. Тут ви можете зробити безліч різноманітних ставок за коефіцієнтами, заробивши цим не одну тисячу кредитів.

Особенности французской рулетки

При запуску гри користувача зустрічає величезне поле для ставок і сектори, що обертаються, які і будуть визначати результат кожної запуску кульки. Анімація з рулеткою, що крутиться, розташована в лівому верхньому кутку екрану, а трохи нижче розташовані і кілька збільшених секторів, що включають номер, що випав. Зроблено це для наочності та зручності. Ставки виробляються за допомогою фішок, що знаходяться у верхній частині столу. Правилами дозволено робити ставку на будь-які числа та поля на власний розсуд або вибрати вже готову схему зі списку наявних. Кнопки для керування грою знаходяться в нижній частині вікна, у таблиці з останніми номерами, що випали, що дуже зручно використовувати при прогнозуванні майбутніх ставок. Під час обертання кульки доноситься звук у відповідь, що лише посилює ефект присутності гравця в казино.

Ставки на French Roulette

У цій грі є не один десяток можливих видів ставок, кожна з яких оплачується за своєю власною схемою. Мінімальна кількість кредитів, яку можна поставити на одне поле – 1, максимальна – 10.

На ігровому полі можна здійснити внутрішні та зовнішні. До перших відносяться всі ті, де користувач вказує довільним чином кілька або одне поле з діапазону чисел 0 — 36. Якщо ж ставки розміщується на одне поле, яке за замовчуванням займає не одне число, то дана ставка називається зовнішньою.

Якщо ви хоч раз у житті пробували грати на рулетці — французька версія від компанії Мікрогеймінг безперечно вам сподобається, адже такого широкого асортименту ставок, щедрості при виплатах і прекрасного опрацювання інтерфейсу неможливо зустріти більше в жодному онлайн-закладі. Реєструйтеся, робіть депозит і починайте заробляти зараз! Успіхів!

Exit mobile version