Ігровий автомат Chimney Sweep

chimney sweep

Будь-яка професія важлива у сфері, де вона потрібна. Ось, наприклад, професія сажотруса популярна в Європі та Америці, де є безліч будинків з камінами і хоч іноді ці димарі потрібно прочищати. Крім того, у багатьох європейських державах ходить легенда про Санта Клауса, який не прийде до дітей, якщо димар у їхньому будинку забруднений. Таким чином, сажотруси дуже важливі для сучасних людей.

Довести, наскільки незвичайна, цікава, але й складна, ця професія спробує ігровий автомат Chimney Sweep від знаменитого виробника Endorphina. Завдяки відео слоту користувач здійснить подорож у велике місто і попрацює разом із сажотрусами, щоб отримати велику винагороду.

Безкоштовна гра на автоматі Трубочист

Ігровий автомат Трубочист відрізняється високою якістю графічного оформлення та простим керуванням. Дії у грі відбуваються на тлі дахів будинків міста, куди підіймаються сажотруси та займаються своєю нелегкою справою. Головним героєм слота виступає молода сажотруса, яка працює весело і прибутково для гравця. Для правдоподібності гри у графіку використовуються анімації та кумедний музичний супровід.

Перш ніж розпочинати гру в ігровий апарат, слід ознайомитися з потенційними розмірами винагород, які описані в розділі PAYTABLE. Після цього гравець може розпочинати обертання барабанів, формуючи максимально вигідні для себе комбінації. Відбувається це на основі різних символів, серед яких є спеціальні та тематичні. До першого виду символіки відносяться сажотрус і камін. Молода професіоналка виступає у ролі вайлда, завдяки чому вона здатна замінювати своєю появою будь-які інші ігрові знаки на барабанах, допомагаючи утворенню вигідних комбінацій.

Символи автомата Трубочист

Коли дикий символ бере участь у створенні чужих комбінацій, він подвоює цим виплати них. Ще один спецсимвол називається скаттером, а зображений у вигляді каміна. Ця картинка, з’явившись на будь-яких позиціях ігрового поля в кількості мінімум двох штук, вже вважається комбінацією і обіцяє непогані виплати. Що стосується тематичних зображень, то серед них є порося, пташка, підкова, флюгель. Не обійшлося в автоматі і без карткової символіки, до якої належать номінали, починаючи з дев’ятки до туза.

Ігровий процес в автоматі різноманітний завдяки наявності не лише основного раунду, а й бонусного та ризикованого. Бонусний тур активується після появи трьох або більше скаттерів і представляє до уваги гравця 15 безкоштовних спинів. Коли користувач виконує ці додаткові фри-спини, множник за комбінації в них збільшується втричі.

А ще цілком реально виграти ще один ряд безкоштовних обертань у той момент, коли гравець виконує перші фрі-спини. Другим доповненням гри вважається ризикований тур, що активується на розсуд самого користувача після того, як він збере будь-яку комбінацію на барабанах. У ризик-грі пропонується вгадувати карти, які були б старшими за своїми номіналами, ніж карти, що відкриваються автоматично, що обіцяє подвоєння призів за комбінації.

Exit mobile version