Ігровий автомат ‘Alcatraz’

Алькатрас це острів, який вважається одним із найнебезпечніших місць на землі. Погана слава наздогнала його після того, як фортеця, зведена на ньому, стала місцем, куди звозили непередбачуваних і жорстоких злочинців. Просто це місце стало в’язницею для засуджених. Компанія Igrosoft, що виробляє игрові автомати, взялася за опис даного місця, а точніше втечі, яку вирішив зробити один із ув’язнених.

игровой автомат Алькатрас

Завдяки мальованій графіці така серйозна тема стала комедійною, а автомат набрав популярності серед користувачів. Гравцю в автоматі Alcatraz необхідно вибрати, буде він грати роль союзника ув’язненого, що втікає з в’язниці, або охоронця, який прагне цього не допустити. У будь-якому випадку на користувача чекає заохочення.

Дії гри розгортаються всередині в’язниці, а саме за ґратами, де знаходиться дуже хитрий та спритний засуджений. У камері, де він сидить, вирито величезний хід, а за дверима спить втомлений поліцейський. Всі ці елементи дозволяють відтворити цілісну картину можливої ​​втечі з в’язниці, а також підкреслюють загальну тематику слота. Крім того, у грі присутні анімаційні зображення, які роблять її більш реалістичною.

Символи ігрового автомата

Ігрова символіка відеослота представлена ​​тематичними зображеннями, які здатні формувати комбінації та приносити користувачеві виплати. Так, найоплачуванішим символом автомата є зображення Welcome to Alkatraz. За п’ять таких картинок, що розташувалися в одній активній лінії, гравцеві належить 10000 монет. Також у відеослоті функціонують спеціальні символи, такі як дикий та скаттер. Роль першого виконує зображення поліцейського, який здатний замінювати будь-які інші знаки і формувати при цьому переможні комбінації. Бонусним символом є сам ув’язнений, який активує призову гру. У першому її раунді гравцеві разом із ув’язненим, що втікає з в’язниці, необхідно очистити тунель. Для цього слід прибирати по одному каменю так, що решта не обвалилася. Якщо місія пройде успішно буде відкритий другий тур, в якому користувачеві потрібно проявити пильність із двох запропонованих плотів вибрати той, у якому немає каверзи. Коли засуджений успішно відпливе на саморобному човні, гравець отримає велику винагороду. Серед інших символів гри можна побачити сухпайку, тюремну машину, наручники та інші тюремні атрибути.

Користувачеві слід розпочинати гру після того, як він ознайомиться з її правилами. Детальний їх опис міститься в розділі HELP. Коли це буде зроблено, гравець може взятися за встановлення оптимальних ставок. Ця дія можлива під час використання кнопки BET. Нею користувачеві доведеться регулювати показник ставки. Також гравцеві потрібно буде визначитися з кількістю активних ліній, які братимуть участь у спинах. Усього їх може бути дев’ять. Далі гравець може починати обертання за допомогою кнопки START. Необхідно відзначити, що після будь-якого вдалого спина, при якому було сформовано комбінацію, користувач може активувати ризикований раунд. Для цього потрібно задіяти кнопку DOUBLE та відкриється нове ігрове вікно. У ньому гравцеві необхідно буде вказати із закритих карток на ту, яка має більший номінал, ніж відкрита. У цьому випадку на нього чекає подвоєння виплати за спин.

Алькатрас є відеослотом з мальованої графікою і досить великою різноманітністю символіки, яка сприяє формуванню комбінацій. Зручний інтерфейс та яскрава графіка гарантують гравцеві справді захоплюючу гру.

Exit mobile version